30. maaliskuuta 2016

Kuvauksia ja Haastatteluja

Oi oi, onpahan taas pikkasen vierähtänyt aikaa viime kirjoutuksesta joka muistaakseni koski vasta alkanutta parisuhdettani ja kaikkea muuta silloiseen aikaan kuuluvaa pälätystä mitä silloin nyt olikaan puhuttavaa ja kerrottavaa!

Tällä hetkellä mieltä painaa lähinnä se että kaipuu keikka paikkoihin ja live musiikin ääreen on todella todella kova, mutta onneksi asiaan on tulossa muutosta pikkuhiljaa!
Keikkoja on siis tiedossa ensikuulle ja myös jo muutama keikkalippukin plakkarissa kesän jälkeisellekkin ajalle... :D

Onneksi elämässä on ollut viime aikoina myös hieman panikoimisen ja pelon aihetta niin kuin myös stressiä ja suurta väsymystä, syy näihin on lähinnä se että olen ollut nyt lyhyen ajan sisällä kaksissa eri kuvauksissa ja inhoan yli kaiken olla kameran edessä... yhtä tuskaa suoraan sanottuna!

Nämä kolme kuvaa ovat kyseistä "Mallikilpailua" varten otettuja ruutuja jotka ovat hyvien ystävieni aikaan saannoksia!
Meikki ja hiukset: Mia Kola
Kuvat: Kirsti Leinonen Photography

Toiset kuvaukset olivat erästä kilpailua varten jossa haetaan mallitoimisto Pin Up.fi:n ensimmäistä XXL kokoista muhkeaa ja kurvikasta, omalaatuista ja erilaista mallia, MISS KURVIKAS - kilpailuun, jonka finaali käydään Somerolla yhteistyössä  Muotiputiikki Helmen ja Kurvikkaan kanssa.
Toivotaan että jatkoon pääsisi tällä hekemuksella minkä itse sähköpostitse laitoin pari päivää sitten menemään.... :)

Toiset kuvaukset olivat puolestaan erästä lehti juttu varten joka itse asiassa par´aikaa on kaupan hyllyillä!

Kuvat: Niclas Mäkelä / Otavamedia
Kyseessä on SEURA-lehti jossa on minusta kahden (2) aukeaman kokoinen haastattelu, taistelustani elämää ja syöpää vastaan. Lehti on kaupoissa tietääkseni vielä ensi viikon tiistaihin asti, koska kyseessä on pääsisäisen tuplanumero.
Lehden ja jutun saa toki käydä ostamassa ja lukea, ja ilman muuta lähettää siitä palautetta mikäli sellaista haluaa siitä antaa. :D

Kuvat: Niclas Mäkelä / Otavamedia
Tässä nyt oli taas jotain pientä pälätystä elämän kulustani tällä hetkellä ja vähän että mitä elämässä on tapahtunut viime päivinä, kiitos ja kumarrus! :D

Puss, Jenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti